Her yer öğrenci evi, herkes sevişgen (mi) ?

Başbakanımız  her gece uykusunda Türkiye'nin koca bir kerhaneye dönüştüğünü görüp; kan ter içinde uyanıyor olabilir  mi? Bu kabus onu bu illete yakalatmış(mış) mesela; önüne gelene  "birbirinizden uzak durun lan! yoksa dağıtırım ortalığı" diye bağırıp çığırması da bundan mı?  Halbuki en önce şunda anlaşmamız lazım(dı). İnsanların sevişmek için ille de öğrenci evlerine ihtiyacı var mı? Birbirine dokunmak isteyen iki insan, bunu sahiden de istiyorsa, sen buna gerçekten mani olabileceğine inanıyor musun? Son sigaranı içtin mesela. Tiryakisin diyelim. Gece saat on iki. Benden duymuş ol hadi :) ona da itirazım yok. Gider hangi cehennemde satılıyorsa satılsın, bulur alırsın onu. Zamandan mekandan soyutlanırsın. Ha akşam üstü Beş. Ha gece on iki farketmez balım.
Bi de şu meşhur deyim vardır hani. Hırsıza kapı baca mı olurmuş? Olmaz. Bi kere kafaya koymasın yeter ki, ne yapar eder, gene de açar o kilidi.
Bin yıllık bi gerçek bu. Sen yasakladıkça arzu artacak. Sen höt söt ettikçe insanlar coşacak. Hatta daha zor ulaşınca fantazi dünyası daha bi renklenecek bence  insanların. Bu da farkında olmadan yaptığın bir hizmetin olacak belki "sevişgenlerin" camiasına.
Öğrenci evi filan hikaye.
Bence Başbakanımızın ciddi cinsel sıkıntıları var. "Ben yandım herkes yansın" diyor zaar. :)
Başka akla yatkın hiç bir açıklama gelmiyor benim aklıma. Ne var ki o işler öyle olmuyor hocam!
Nasıl ki okumak isteyene heryer kütüphane,
nasıl ki yazmak isteyene herşey daktiloysa,
nasıl ki gitmek isteyene her yol Roma'ya çıkıyorsa,
sevişmek isteyene de her yer öğrenci evi. Ki öğrenci evi bu işin en temiz yaşandığı yerlerden biridir. O da yaşananlarında  tabi. Yoksa Fettullah Gülen'in elini öpen, her yerde Ak partiye oy verdiğini göğsünü gere gere söyleyen Acun, hala evliyken üstelik,  sevgilisini öğrenci evinde mi hamile bıraktı?
?
Artık etme eyleme de demiyorum ben.
Et.
Vallahi de et, billahi de et.
Etmezsen hatrım kalır!
Et ki  şu dibini bi bulalım artık.
Hem belli mi olur?
Ondan sonra biz de sana "hayırlı olsun"a geliriz belki.


Yorumlar

  1. Giriş cümlesi çok yerinde olmuş, gündemi düşünürsek.:)

    YanıtlaSil
  2. Çok yazılıp çizildiği için hiç yazmayı düşünmüyordum; ama işte buraya kadarmış :) Akacak kan damarda durmuyor ;)

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Dipnot: 'O' 46 kez kullanılmış.. :)=

    YanıtlaSil
  5. (sağ gösterip, sol vurmak)
    Gündenden uzaklaştırıp toplumu eften püften şeylerler oyaladıkları çok bariz.
    (ya tutarsa)
    Her şehirde mantar gibi türeyen, ilkokul açmakla eşdeğer sanılan üniversitelerin, eğitim seviyesi yüksek bir toplum yaratmadığıda aşikar. Bunun tek avantajı ise istihdam baskısının bir süreliğine hükümetin sırtını hafifletmesidir.
    Üniversiteler arası eğitim kalite standartları stabil yapabilselerdi. eminim iktidar yaşanılan şehirdeki üniversteye gitme zorumluluğu getirirdi.. :)
    (devede kulak)
    iktidarın gezi olaylarından sonra üniversite öğrencilerinden oy almaları bir hayale dönüşmüşken, Ebeveynlerinin üzerine yoğunlaşmaları taktire şayan..
    (ketenpereye getirmek)
    Özel hayatın gizliliği ilkesinin ilkesini hiçe sayıp, devlet yurlarını iyileştirilmesi gerekirken, bunu göz ardı edip kastden bütün dikkatleri erkekli-kızlı öğrenci evlerinde ahlaksızlıklar barındırdığı şüpesini çevirmek..
    Aslında kurdukları bu tuzakla, durumu kendi lehlerine çevirmeleri hiçte zor değil..
    -Sevişme özgürlüklerinin kısatlanamayacağı yaklaşımında bulunan görüş sahiplerini. toplum önünde ahlaksızlıklıkla suçlayıp prim sağlama çabaları ucuz bir hile olduğu kadar çok kurnazca bir taktik..
    (Herkes başkalrını kendisi gibi bilir.)
    Bir babanın, okuması için gönderdiği kızının erkek(ler)le aynı evde yaşadığı endişesine karşı, kim sevişmek hakkımız diyebilir ki..
    dipnot: Sen konuyu açmamış olsan. Bende yorum yapmazdım... ne'derler bilirsin 'benden günah gitti.'

    YanıtlaSil
  6. Seviş'ge-n'işletirsek,
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UWJbT9djaYA
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OrxxHlRs85U

    Dipnot: konunun anlam ve önemine vurgulamak..

    YanıtlaSil
  7. Ben de önceleri hep böyle düşünüyordum. Ne var ki artık söylediği herşeye gerçekten inandığını yaptığı herşeyi de bilinçli yaptığını düşünüyorum...malesef!

    YanıtlaSil
  8. Yazında, gerici düşünceleri kaale bile almamandan bu konudaki bıkkınlığını anlıyorum. senin makaraya aldığın konuyu, bende biraz ciddiye alıp. Alıntı yapar gibi özet geçtim. senden daha uzun yazıp önüne geçmek kabalığını göstermeden. (yazım laf salatasına döndü. :)

    YanıtlaSil
  9. :)) Bu yazdığnı yeni gördüm. Benden uzun yazman, hatta beni geçmen, daha doğru daha farklı açılardan tespit yapman bence şahane bi şey. Ve laf olsun diye değil. İnan tam da böyle düşünüyorum...dipnot: gerici düşünceleri kale almamak değil aslında bu; aksine tüylerimi diken diken edecek kadar etkiliyor beni. Korkma-mak da değil. Tam aksine korka korka yürümek...!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

hoşgeldiniz

Bu blogdaki popüler yayınlar

Peki'yi kim icat etti?

ERTUĞRUL ÖZKÖK: CENAZEM KİLİSEDEN KALDIRILSIN İSTİYORUM!

Rötarlı: Grinin Elli Tonu