7'de 7! Gündemi ikili ilişkilere uyarlama şeysi...

1- O'na minik ses kayıtları hazırlayınız...sonra gecenin ilerleyen saatlerinde kulağına üflersiniz...

2- Halka açık ortamlarda "sevgilim bana Mars'ı alacak" diyip hemen ardından şuh kahkahalar atınız...Bu diğer kadınların sevgilinize olan ilgisini artıracak, sizin de ona daha tutkuyla bağlanmanızı sağlayacaktır.(Kaybetme korkusu her zaman işe yarar!)

3- Hazırladığınız sürprizleri "belli" kutulara yerleştirmeyi unutmayınız. Sonra tercihe göre onları sıkı sıkı bağlayabilirsiniz. (Merak arzuyu artırır!)

4- "Biz onunla iyi günde kötü günde diye söz verdik" şeklinde demeçler vermeyi unutmayınız....(Halk onayı çok mühim! Vefalı kadın imajıyla topluma yaranmayı ihmal etmemelisiniz!!!)

5-Yukardaki maddeleri tek tek uyguladınız; fakat işe yaramadı mı? Hala ilişkinizde bi kıpırdanma bi aksiyon yok mu? Yüreciğiniz pır pır atmıyor mu? Paniğe mahal yok. Vazgeçmek pes etmek yok! Israrla üstüne gitmeye bu kez "yavuz hırsız ev sahibini bastırır" atasözümüzü hayata geçirmek üzere, O'na saldırmaya hatta aşağılamaya başlayınız.

6-Ahlaksız seniii! Ayyaşsın, haytasın ama; gene de senin üzerinde tahakküm kurmanın keyfi paha biçilemez şeklinde kartlar hazırlayınız O'na. (Etki tepkiyi doğurur sakın unutma!)

7-Yok,  gene mi olmuyor; valla bebeğim ilişkinizin sonu nereye gidiyor, ben de kestiremiyorum bu şartlarda. Her iş olacağına varır! :)) iyisi mi boş ver onu bunu sen;  git kendine güzel bi kimono al. Aynada kendine bak... :) Sonra "işler ters gidince ben" diye başlayan bir selfie at instagrama. Lıke edenin çok olsun bebeğim... (ki olur!!!) hadi, öperim...benden bu kadar.



dipnot: Bugüne kadar hiç denemediğim bi tarz :p hasta olduğum ve 40 derece ateşle yazdığım doğrudur! :)

Yorumlar

  1. güzel bi tarz olmuş yalnız.:)
    Geçmiş olsun.:)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederimm...arada bu da lazım di mi :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

hoşgeldiniz

Bu blogdaki popüler yayınlar

Peki'yi kim icat etti?

ERTUĞRUL ÖZKÖK: CENAZEM KİLİSEDEN KALDIRILSIN İSTİYORUM!

Rötarlı: Grinin Elli Tonu