Sokakta gezmek istemediğin kadınla evde ne yapmak istiyorsun!?

15 yaşındaydım daha. Abimin çok yakın bir kız arkadaşı vardı. Dünya tatlısı genç bi kızdı. Ben 15'sem o da işte 21 veya 22'ydi. Sürekli bizim eve gelir giderdi. Haliyle bi süre sonra aile bireyi gibi oluyor öyle insanlar. O zaman abla diyordum ama zamanla biz de arkadaş olduk. Birlikte sinemaya giderdik, o bana erkek arkadaşlarını anlatırdı ben de o yaşta aşktan ne anlıyorsam onu işte. Bi üst sınıfımdaki hayran olduğum o veletin gözlerini, ünivertiseyi İzmirde okuma hayallerimi filan işte.
Bi gün hüngür hüngür ağlayarak geldi bizim eve ama nasıl ağlamak...Ağlamaktan konuşamıyordu resmen. Ne oldu diyosun, tek kelime söyleyip sonra yeniden ağlamaya başlıyordu...

Sonra bi şekilde sakinleşti. Dedim ki "Allah aşkına anlat artık yaa! ne oldu?"

Erkek arkadaşına şöyle bi soru soruyor: Biz niye hiç sinemaya gitmiyoruz, ya da gidip bi kafede salak salak oturmuyoruz, sokakta niye elele gezmiyoruz, neden benimle hep evde buluşmak istiyorsun???

Çocuk şu cevabı veriyor: Seni güzel bulmuyorum işte! Anlamıyor musun? Zerre kadar kafamdan bi şey eklemediğim gibi bir sürü detayı kırparak bu küçük özeti yazdım şimdi.

Aynen böyle söylüyor evet: Seni güzel bulmuyorum; anlamıyor musun!?

Artık Allah belanı versin mi dersin? Daha da ileri gidip götümün kenarı diye ekler misin? bilemem...

Ben bayaa bi şey saydırmıştım o zaman. Hala bu gün yolda görsem ağzına tükürmek isterim o derece!

Kendi halinde bi kadın da olsan bilmem ne kadar ünlü bi sima da olsan sonuç değişmiyor. Ben ki hayatta bir sürü konuda kendi hemcinsimi daha çok suçlarım. Erkeklerin yaptığı her zulme kadınların bi çoğunun kendisi izin verdiği için o sonuçlar doğuyor diye ahkam keserim ama "erkek öküzlüğünün" bu boyutu hakkaten akıllara zarar bi şey.

Ne istiyosunuz kadınlardan yaa! Hakkaten ne istiyosunuz!? Neyin peşindesiniz?

Tabi bu anlattığım hadisede asıl sorulması gereken soru "Nasıl bir öküzsün ki maden güzel bulmuyorsun madem hoşlanmıyorsun, dışarda vakit geçirmek istemediğin bi kadınla evde ne yapmak istiyorsun!???

Ya da üç kilo aldı diye bi kadını yerden yere vurmak nasıl bi kafa! Bu da aynı bokun laciverti işte. Gidip baksan kendinin aynada bakılacak hali yoktur ama yanındaki kadın taş olsun ister! Bütün kadınlar kafayı yemiş gibi spor yapıyor...niye? sizce gerçekten sağlıklı ve fit olmak için mi sadece! Resmen dayattılar bunu, kanıksattılar. Kadınsan hep güzel olmak zorundasın, mümkünse taş olmak zorundasın, misal 50'inde bile bi Sharon Stone olmalısın!

Hakkaten bi ziktirin gidin yaa!

Kadınların yakasından bi inin artık.

İlle bi şeyle uğraşacaksanız da bence kendi götünüz ve göbeğinizle uğraşmalısınız.

Bize de bi sevabınız olsun madem!


Yorumlar

  1. Gerçekten o küfürü hak ediyorlar... Bunu ancak karşısındakini değil de kendini sevmeyen bir erkek söyleyebilir bence, özgüveni olmayan, kendini hiçbir konuda yeterli görmeyen...
    Bu arada, Nurgül Yeşilçay'ın da mı başına böyle bir şey gelmiş :) Fotoğrafını görünce yazı onunla ilgili sandım da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya orda gereken açıklamayı eksik geçmişim aslında; benim hatam! Bu anlattığım olayı bana çağrıştıran konu günlerdir magazin köşelerinde Nurgül Yeşilçay iki kilo aldı diye yerden yere vuruluyor resmen. Yok ağzı şişmiş, gözü şişmiş, balon gibi olmuş! Yazıyı bi an hırsla yazdığım için :) böyle bi sonuç çıktı! :( Ha ama Meryem Uzerli anlatmıştı bunu bi de. Can Ateş için "benden utanıyor gibiydi, sürekli kıyafetleimi eleştirir köylü gibi giyindiğimi söyler, sürekli biraz kilo ver" derdi diye. Al birini vur ötekine durumu yani! Ne dediysem arkasındayım :) Sizin söylediğiniz tespit de çok doğru bu arada. Herkes kendi kusurunu eksiğini yanındakine saldırarak kapatmaya çalışıyor sanki.

      Sil
  2. bu tiyniyetteki erkekler, o göt göbekle sevilmeye o kadar alıştırılmışlar ki.
    bence artık onlara ne yapılsa nafile pozisyonundan çıkamazlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya aslında varsınlar çıkmasınlar ben onları öyle de sevmeye hazırım da:) senden benden de başka türlüsünü beklemesinler yani!

      Sil

Yorum Gönder

hoşgeldiniz

Bu blogdaki popüler yayınlar

Peki'yi kim icat etti?

ERTUĞRUL ÖZKÖK: CENAZEM KİLİSEDEN KALDIRILSIN İSTİYORUM!

Rötarlı: Grinin Elli Tonu